2016. július 6., szerda

'A dal ami...' kihívás - 1. nap

Hi, Hi, Lee Hi!! ~~ 
Jó, tudom, ez lapos volt... 

1.Nap - A dal amit örülnék ha valaki elénekelne nekem 
 Szóval ma elkezdem az "A dal ami..." kihívást. Ugye ennek az egésznek az a lényege, hogy megadod kategóriák szerint kell dalt választanom. Viszont van öt szabály amit a készítő talált ki, minden más ránk van bízva.
  1.  Ha az első nap férfi előadótól választasz dalt a többin is férfitól kell. (Ugyan ez igaz a női előadóknál is.)
  2.  Egy-egy előadótól csak egy dalt választhatsz.
  3.  Egy kategóriánál csak egyet választhatsz.
  4.  Nem hagyhatsz ki egyetlen egy kategóriát sem.  
  5.  Meg kell indokolnod miért az adott dalt választottad.
 Nos, az első kategóriánál, én Lee Hi egyik idei szerzeményét, a Breath-et választottam. Ennek egy egyszerű oka van. Úgy érzem rólam szól. Főleg mostanában. És ha valaki ezt észre venné, esetleg dalba öntené, biztos, hogy meghatódnék. Példa kedvéért had idézek a dalból. "Rendben van ha kifulladsz. Senki sem fog téged hibáztatni." vagy épp "Nem baj, ha olykor hibázol, mindenkivel előfordul." de a kedvencem az hogy "De én tudom, hogy nehéz napod volt. Még egy kis sóhajt kis elengedni is nehezedre esett.(...) Keményen dolgoztál."Szóval igen, néha jól esne ha valaki csak úgy ilyesmi dolgokat mondana nekem. De hát kívánni könnyi, megkapni már nem.

 Azt hiszem ennyi lett volna a kihívás első napja... Annyit még megemlítenék, hogy lehet, hogy a következő kategóriát egy másik bejegyzésben (mármint egy eredetileg nem a kihívással foglalkozó bejegyzésben) végzem majd ki. ^^~ Mára megyek, nem sokára találkozunk, addig is legyetek jók, khm... rosszak. ♥~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése