2016. július 5., kedd

XXX videos? No thanks!

Wassup?~~ ^^

 Régebben firkantgattam főként Big Bang, BTS és iKON ficiket, de nagyon rég nem kezdtem már új sztoriba.Tudjátok mióta nem jutott már eszmbe semmi használható? Viszont ma reggel megjött az ihlett, méghozzá miközben épp egy koreai smink márka YouTube csatornáját böngésztem. Név szerint a Stlyenada csatiját, mert az egyik modelljük - Minhee - egész szimpi volt. Mármint így külsőre. Nem nagyon találtam róla sok mindent, csak egy videót amiben különböző outfitekben van. Pontosabban... találtam más videókat is, de azokban egy másik modell társaságában van, ráadásul pont Sora - a másik csajszi - kap több szerepet. >_<  Így tehát feladtam a keresést. Mármint YouTube-n. ( Tőlem nem olyan könnyi megszabadulni. ㅋㅋㅋ)
Minhee szépségem ^^~ ♥
  Kitartó munkám gyümölcse kb. annyi hogy megtaláltam Minhee Instagram-ját, plusz egy oldalon néhány infót róla. És most már még szimpatikusabb. Egyébként mind eközben rájöttem, hogy mindenki Sora-t élteti. Nos... nem mondom hogy utálom, meg amúgy is jóba van Minhee-vel, de nekem valahogy mű. Persze, tudom hogy Minhee is műtve van, de rajta valahogy kevesebb a smink, és nem is annyira pózerkedik. 
 Szóval igen, Minhee csak még szimpatikusabb lett, ráadásul a Facebookját is megtaláltam. Viszont mivel őt nem tudtam, ezért inkább a tesóját jelöltem be. ㅋㅋㅋ Valahogy érdekelne milyen lehet egy modell testvérének lenni... Na, mindegy is, ez a poszt nem erről kéne hogy szóljon. Bár már mindegy is, hisz a fele már elment erre. ._. Néha meg kéne tanulnom befogni.

 Egyébként most, hogy elpofáztam a bejegyzésem felét, rátérhetnék már a lényegre is nem? Hisz' ofc. minden bejegyzésnek van valami célja. Legalábbis remélhetőleg... Nos, tegnap előtt, azaz Hétfőn, unalmamban Snapchat-re töltögettem fel szelfiket különböző filterekkel. Ezzel eddig semmi gond nem lenne, viszont egyszer csak rám írnak Facebook-on. Pontosabban Messengeren de értitek. :D Egy férfi volt akit még régebben unokatestvérem jelölt vissza. Nézegettem a képeit, és azért én is leszűrtem hogy egyrészt a harmincas éveiben jár, másrészt khm... elég vastag pénz tárcája van.Azt viszont most leszögezném, hogy nem akartam tőle semmit. Korábban is láttam hogy néha-néha fent van, posztolgatja a képeit meg ilyesmi, de valahogy sosem akart érdekelni. Egészen tegnapig...
 Én alapjáraton undorítónak tartom hogyha valaki képes pénzért lefeküdni valakivel. Bár ezt valószínűleg barátunk nem tudhatta, de ez nem mentesíti tettei alól. Gondolom ezzel eleget elárultam... Volt képe rám írni, hogy mostanában a környéken forgat, és hogy nem-e lenne kedvem szerepelni az egyik filmjében. "Természetesen" pornó filmekről volt szó.Eleinte csak meredtem a képernyőre és nem írtam semmit, Ő pedig gondolom úgy értelmezte ezt az egészet hogy pénzt akarok azért, hogy esetleg szerepeljek. Hát, gondoltam, belemegyek a játékba. Leszögezném hogy eszem ágában sem volt lefeküdni vele, mert egész életemen át kísértett volna ez az egész, de hét unatkoztam. Írtam neki hogy de igen, ha cserébe szerez nekem jegyet egy iKoncertre, valamint eléri hogy bemehessek a fiúkhoz a backstage-be. Pár perc után jött a válasz, hogy oké meg lesz, de előtte forgassuk le a videót. Hát olyan röhögőgörcs kapott el, hogy még most is fáj egy kicsit a hasam. Természetesen elküldtem melegebb éghajlatra, hogy mással szórakozzon és egyből le is tiltottam. De azért elgondolkodtató. Eléggé szomorú hogy vannak akik tényleg bele mennek az ilyesmibe, és néhány még büszkék is rá.
 Viszont azt hiszem ennyi lettem volna mára drága lemonades. :) Egyetek valamit, vegyétek be a gyógyszereteket, igyatok sok vizet, szívjatok egy friss levegőt ... ésésés ... azt hiszem ennyi.ㅋㅋㅋ Tudom, tudom. Túl aggódok mindent, de hát ez az én formám. *5 perc gondolkodás után* Ja, azt még megemlíteném, hogy szerintem holnap vagy holnap után elkezdem az "A dal ami ..." kihívást, ami összesen 20 napos. Viszont mivel én főként k-pop dalokat hallgatok, ezért ez a k-pop verzió lesz. Just for fun! 

 Na de most már tényleg megyek. Sok-sok puszi - lol, milyen nyálas lettem - legyetek rosszak. ♥~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése